Smidig koppling mellan Vendre och Sharespine

 

Sharespine har utvecklat specifika integrationer som kopplar ihop Vendre med affärssystem, betaltjänster, marknadsplatser och butikskassor.

  

Sharespines premiumintegrationer till affärssystem

 

Med Sharespines integrationer kommer du  smidigt igång med att automatisera olika processer som ger dig mer tid att fokusera på tillväxt. De har ett stort urval av integrationer som kan effektivisera din webbutik och därmed ge förutsättningar att hantera ökad ordervolym och minskat manuellt arbete.

 

Läs mer om Sharespines integrationspaketet mellan olika system och Vendres Plattform 

  

 

 

Automatiserat flöde för produkter, lager och order

 

Genom att integrera din e-handel på Vendres plattform till ert affärssystem via Sharespine, så skickar e-handeln helt enkelt information till affärssystemet när en vara är såld, eller slutsåld - och ser till att fakturan blir bokförd. Det finns även möjlighet att se så att försäljning från marknadsplatser hamnar i affärssystemet och att betalningar stäms av automatiskt. På så vis får du ett automatiserat flöde och en webbutik som pratar samma språk med andra system när det gäller exempelvis produkt, pris, lager, orderstatus och order inklusive kund.  

  

De system som redan idag är sammankopplade till Vendre via Sharespine är bl.a. Visma Administration, Visma.net ERP, Fortnox, Visma eAccounting, Mamut, Sitoo POS, Klarna. Vi Sharespine finns det även möjlighet att koppla på marknadsplatser som Elgiganten, Afound, CDON, Åhlens Marketplace m.fl - Marknadsplatser kan du koppla via Sharespine oavsett om du har ditt affärssystem kopplat via Sharespine eller ej.

 

  

Sharespines integrationer för försäljning på marknadsplatser

 

Även för dig som integrerat butiken till annat affärssystem än de som listats ovan via Sharespine så det finns möjlighet att använda Sharespines integration mellan butiken på Vendres plattform och marknadsplatser.

 

Läs mer om Sharespines koppling mellan Vendre och marknadsplatser

  

 

  

4 fördelar med Sharespine

 

Att byta e-handelsplattform ska vara enkelt, det tycker i alla fall vi på Vendre. Därför arbetar våra projektledare tillsammans med er hela vägen under bytet, och här följer en guide för hur det går till.

 

 Ledande leverantör av Integrationer med nordiskt fokus och lång erfarenhet

 Vi samlar alla integrationer i en plattform

 Vi ger dig tillgång till verktyg som gör dig redo att skala upp din butik

 Tillgång till  dedikerad support och möjlighet till egen kontaktperson

 

 

Om Sharespine

 

Sharespine är ett nordiskt IPaaS-bolag (Integration-Platform-as-a-Service) som levererar premiumintegrationer till handlare som vill effektivisera sin verksamhet. Vi driftar integrationerna i vår egen integrationsplattform med kopplingar till olika områden inom handel där vi knyter ihop ekonomisystem och e-handel med marknadsplatser, betalväxlar och butikskassor. Vår expertis grundar sig i djupt tekniskt kunnande för att automatisera flöden som eliminerar manuellt arbete och skapar förutsättningar för tillväxt. I en föränderlig handel står vi med fötterna på jorden när du behöver kunskap, service och trygghet.  

 

 

De system vi kopplar ihop med Vendre är bl.a. Visma Administration, Visma.net ERP, Fortnox, Visma eAccounting, Mamut, Sitoo POS, Klarna. Vi kan även koppla på marknadsplatser som Elgiganten, Afound, CDON, Åhlens Marketplace m.fl.

 

Vänligen notera att Vendres pris för integrationen tillkommer, utöver det pris som lämnats från Sharespine. 

 

Vill du hellre boka demo? Fyll i formuläret för att testa Vendres plattform

 

 

Vår e-handelsplattform blir som bäst när vi jobbar med plattformar företag som är bäst i sin bransch. Därför har vi gjort det supersmidigt att integrera Vendre! Som här med Sharespine tillexempel