Checklistan för att byta

E-handelsplattform.

  

Genom denna nedladdningsbara guide beskriver vi de fem delar som du behöver tänka på när du ska byta plattform för din e-handel. Dessa fem delar är framtagna utav experter inom e-handel som arbetat inom denna bransch i över 15 år och levererat hundratals e-handelsbutiker till kunder runtom hela Sverige. Guidens fem delar blir en tydlig checklista som du själv kan använda direkt för att säkerställa att ditt val av plattform blir lyckat och att övergången till din nya e-handelsplattform blir så smidig som möjligt.

 

 Fem tydliga steg för hur du byter e-handelsplattform

 Så behåller du all data, kod och Google-indexering

 

 Checklista som säkerställer att du gör rätt val utav plattform

 

 

Behåll allt det du jobbat för.

Du har startat en e-handel och du har lyckats med din digitala försäljning. Mycket jobb ligger oftast bakom denna framgång. Delar såsom produktdata, innehåll på dina olika sidor och SEO är väl arbetat med och vid ett lyckat byte och bra val av leverantör så behåller ni allt detta arbete. I den checklistan som ni laddar ner så säkerställer ni att den leverantör för e-handelsplattformen ni väljer kan hjälpa er med just hur ert arbete inte går förlorat. Den visar vilka delar ni bör kravställa innan ni väljer leverantör. Genom att följa guiden och sedan följa checklistan kan ni enkelt checka för vilka av leverantörerna som motsvara de krav som ni bör ställa.

 

Ta vara på din potential.

En av de viktigaste delarna vi tar upp är det som många glömmer. Customer Success. Detta är en väsentlig del i det erbjudande som leverantören erbjuder er. Att ha möjlighet till en Customer Success Manager gör inte bara att ni kan använda plattformen ni väljer än bättre, era möjligheter för tillväxt ökar markant genom att ta vara på er potential. Mer om detta får ni när ni laddar ner checklistan och dess tillhörande guide här nedanför! 

 

 

Ladda ner här.


Från start var det tydligt hur snabbt och enkelt projektet skulle bli med Vendres standardiserade processer och system.
Fredrik Gustafsson, IT-chef