VENDRE

Solution Partner Program

Om Vendre

Vendre levererar en skalbar e-handelsplattform för företag att växa i. Med färdigbyggda moduler är det enkelt att skapa och utveckla en e-handel.

 

I plattformen Vendre erbjuds alla användare en effektiv drag & släpp funktion som gör det enkelt att bygga en användarvänlig e-handel. Dessutom är den enkel att integrera med tydlig dokumentation, och med flera redan färdiga integrationer.

Bli solution partner 

Välkommen till Vendre Solution Partner program. Vi kommer att släppa detta inom kort med några få utvalda partners som har möjlighet att erbjuda Vendre för sina kunders e-handel. Genom att fylla i formuläret till höger så är ni med och har möjlighet att vara bland dessa bolag och får kontinuerlig information om hur vi ligger till i detta projekt.

 

Som Solution Partner till Vendre har ni möjlighet att erbjuda era kunder en plattform som de kommer älska. Ni kan även fokusera på att enbart ta betalt för konsultation som är värdeskapande då Vendre är en komplett plattform, men med stor möjlighet att anpassa för er kunds unika krav.

 

 Få en andel av Vendres licensavgift

 Ansvara för implementation

 Vidareutveckla vår gemensamma kund