E-handelsplattformen för NAV

✔ Integrerad med Dynamics NAV   ✔ Användarvänlig responsiv design  ✔ Egna prislistor för era kunder 

Integration mellan
Dynamics NAV och er e-handel

 

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Microsoft Dynamics NAV (Navision) och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, Prislistor, Lager, Order och Kunder synkroniseras och all information finns i er e-handel.

 

Vendres integration mot NAV är unik. Genom Vendres integrationsmotor kan hela NAV:s prisstruktur tas emot utan att unik integration mot NAV:s API:er måste göras. Tillsammans med er, er Navisionkonsult och en integrationsexpert från Vendre tas en integrationsspecifikation fram för att definiera vilka unika fält ni har utöver Vendres standard mot NAV.

 

Nedan kan du läsa om vilken data som synkas mellan systemen som standard. Vendre och Navision delar samma databasuppbyggnad när det kommer till bland annat priser. 

 

Nyhet är att det nu även går att synkronisera flera lagerställen!

Order

Orderstatus

Produkter

Lagerstatus

Kunder

Prislistor

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen

DYNAMICS NAV + VENDRE


Dynamics NAV E-handel

Navision / NAV E-handel

Djupdykning: NAV integrerad med Vendre

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. Integrationen utgår från er data i Navision som blir master. I e-handelsplattformen kompletterar / klär ni era produkter & kategorier med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i Navision kan plockas upp och användas i e-handeln men beroende på hur er installation ser ut så görs en kontroll tillsammans med er konsult utifrån era förutsättningar och vad ni behöver. 

 

Ni kan även ändra och uppdatera produkterna i Vendre från Excel så att bara viss grundinformation hämtas från NAV och därefter kompletterar ni detta i Vendre.

 

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från ert affärssystem. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”. 

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Microsoft Navision-system. Kundens data kan synkroniseras med jämna mellanrum mellan systemen så att datan alltid är aktuell.

 

All orderhistorik

I det fall man önskar kan LIVE-anrop göras till NAV för att hämta in historisk orderdata. Detta görs då order ofta kommer både via personlig försäljning, inkommande till ordermottagning samt e-handel. Vid enbart e-handel hanterar Vendre orderflödet som visas för kunden i e-handeln. 

 

 

Ta hand om nya kunder

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än.

 

I e-handeln som blir integrerad med er installation av Microsoft Navision kommer ni att kunna skapa formulär för era kunder att interagera med er. Ni kan enkelt dra och släppa formulär i butiken för att exempelvis skapa en kundregistrering eller ett kontaktformulär. Allt för att ni ska kunna ha makten att utveckla er e-handel.

 

Prislistor från NAV

Inloggade kunder får sina egna förhandlade priser som finns i Microsoft NAV. Hela hemsidan / e-handeln blir anpassad till den inloggade kunden. De ser sitt sortiment med sina rabatter och priser. I och med att Vendres prislogik är snarlik med Navisions kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er NAV samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

 

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i NAV synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

 

Vad passar dig bäst?

Välj vilken butik du är intresserad av för att läsa mer om Vendre

 

Säljer till andra företag Säljer till privatpersoner Eget varumärke