Tillval
för företag som säljer till andra företag

 

Här har vi samlat funktioner och integrationer som vi sett att våra bäst presterande B2B bolag använder och gillar. Välj de tillval som passar just ert bolag och e-handel bäst eller koppla enkelt på dessa funktioner när ni vartefter ni växer.

 

 

 

 

 

Tilläggsfunktioner

Några av våra mest älskade funktioner för B2B som du fritt kan välja att lägga till nu, eller senare.
Flera inköpslistor

För dig som vill ta favoritmarkeringen till nästa nivå - Med flera inköpslistor kan dina kunder via favoritmarkeringen lägga produkterna i en eller flera inköpslistor, de har även möjlighet att skapa nya listor. 

 Flera inloggningskonton

Med denna funktion har ni möjlighet att under ett företag skapa upp flera användarkonton. Detta kan administreras av er från Vendres administration och av kunderna själva via Mitt konto.

 Snabborder

Vi implementerar ett drag och släpp block som ger dina kunder möjlighet att söka upp produkter på benämning, artikel- samt EAN nummer. I ett svep klickar dom sedan på lägg i varukorgen.

 Generera leads

Har dina kunder inte möjlighet att handla utan ett konto?

 

För dig som endast säljer till godkända konton är det viktigt att fortfarande få in leads och nya kunder. Vendre har byggt en funktion som gör att priser döljs men att kunderna enkelt kan fråga om pris inne på produkten även om man inte har ett konto.

 Validering av moms
till bolag inom EU

När din kund kommer till kassan i butiken kan de lägga in sitt VAT-nummer. Så fort VAT-numret är inskrivet valideras detta direkt mot EU:s momsdatabas för att se att det stämmer.

 

 

Återbeställning av 

senaste order

När kunden loggar in kan de se sin orderhistorik och enkelt klicka på "Beställ igen". 

 

När de köper varorna går de direkt till kassan med alla varor i korgen. På så sätt kan dina återkommande kunder snabbt beställa sina standardprodukter.

 

 

 

Hitta återförsäljare

Genom drag & släpp blocket "hitta återförsäljare" ger du dina kunder möjlighet att söka fram vart de kan köpa dina produkter direkt i en karta.

 Internationell försäljning

För dig som vill sälja till andra länder än Sverige. Genom våra internationella paket får du tillgång till Vendres marknadsstöd med möjlighet för olika valutor och många olika språk.

 

 

Pristrappor

Trigga dina kunder att köpa större volymer och få bättre pris. På varje artikel kan du välja en fördefinierad pristrappa med procentrabatt eller ställa in unika priser för varje artikel.

 

Vill du få information om alla våra funktioner för B2B e-handel?

 

Kontakta oss


Integration till ditt affärsystem

Minimera adminsitrativt arbete och lägg till en integration till ditt affärsystem 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Har du frågor om en integration till ditt affärsystem?

 

Kontakta oss


Övriga integrationer

Vi erbjuder en mängd olika partners som möjliga tillägg och integrationer, för att erbjuda dig de bästa möjligheterna


  

  

 

  


 

  

 

  

Är det dags för dig att komma igång med e-handel?

 

Ladda ner vår Kravspec